Черкащанин зберігав вдома гранати та інші небезпечні предмети

Черкащанин мав вдома гранати, запали до них та інші небезпечні предмети. За незаконне поводження зі зброєю та боєприпасами йому загрожує покарання – до семи років позбавлення волі.

Працівники Черкаського районного управління поліції та УСР в Черкаській області Департаменту стратегічних розслідувань Національної поліції України отримали інформацію про те, що 35-річний житель Черкас зберігає вдома гранати та боєприпаси. Правоохоронці провели обшук та вилучили більш як 150 набоїв різного калібру, три корпуси гранати «Ф-1», два корпуси гранат «РГН», три запали типу УЗРГМ та два запали типу «УДЗ». Усе вилучене скерували на експертне дослідження до Черкаського науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС України.

Правопорушника затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. За фактом незаконного поводження зі зброєю, боєприпасами та вибуховими речовинами, ч. 1 ст. 263 КК України, слідчі, за процесуального керівництва прокуратури, повідомили черкащанину про підозру. Досудове розслідування триває.

За інформацією пресслужби поліції Черкаської області

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *