У Черкасах спільно з міжнародними партнерами планують модернізувати систему теплопостачання

Черкаси стали одним з небагатьох міст в Україні, які беруть участь участь у проєкті із заміни і модернізації тепломереж та системи теплопостачання. Про це йшлося під час онлайн зустрічі, яку провели міський голова Анатолій Бондаренко і директор КПТМ «Черкаситеплокомуненерго» Павло Карась із представниками USAID агентства США з міжнародного розвитку.

Про це Анатолій Бондаренко повідомив у своєму телеграмканалі.

Представництво USAID агентства США з міжнародного розвитку запроваджує в Україні конкурс на участь у пілотному проєкті енергоефективності. У рамках цього проєкту Черкаси мають отримати матеріали для нашого міста, зокрема комунального підприємства теплових мереж “Черкаситеплокомуненерго”. Це означає, що підприємство матиме змогу зменшити втрати тепла та зменшити обсяги ремонтних робіт, особливо влітку. Міжнародні партнери забезпечать необхідні матеріали, КП “Черкаситеплокомуненерго” — проектну документацію, місто — монтажні роботи.

— Ми віримо, що разом з міжнародними партнерами зможемо реалізувати цей амбіційний проєкт і зробити наше місто більш сучасним, — говорить Анатолій Бондаренко.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *