День народження відома у Черкасах школа відзначить патріотично-благодійним марафоном

Показ патріотичних композицій, відкриття музею війни та аукціон творчих виробів – експонатів військової тематики у рамках патріотично-благодійний марафон на честь свого дня народження сьогодні проведе КЗ «Черкаська санаторна школа» Черкаської обласної ради».

Про це журналісту «City News» повідомила адміністрація навчального закладу.

З нагоди свого дня народження Черкаської санаторної школи, колектив навчального закладу сьогодні проведе патріотично-благодійний марафон, який відбудеться в приміщені закладу. за адресою м. Черкаси, вул.Надпільна, 532

– У програмі марафону презентація патріотичних композицій з природного матеріалу «У єдності нашасила», відкриття кімнати-музею «Нація нескорених. Це з памʼяті не стерти!», яке відбудеться о 13.30 та аукціон артефактів «Освячені вогнем», який стартує о 14.00. На аукціон виставляють тубуси від снарядів, гільзи, скрині, картини, які розмалювали учні, педагоги та батьки, що стануть символами майбутнього розквіту мирної України, а також прапор та футболка з автографами футболістів «Динамо» Київ та «ЛНЗ». Долучайтеся! Разом до перемоги!, – повідомили у школі.

Володимир Лимаренко-Полянський

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *