Мер Черкас привітав жителів латвійської Валмієри з головним національним святом

День проголошення Латвійської Республіки у цю суботу святкували латиші в усьому світі і зокрема в Латвії. З нагоди свята жителів та голову латвійського міста Валмієра – міста побратима Черкас, привітав міський голова  Черкас Анатолій Бондаренко.

Про це на свої сторінці у «Фейсбук» повідомив сам міський голова Черкас Анатолій Бондаренко.

– Від імені черкаської громади та від себе особисто хочу щиро привітати вас з Днем проголошення Латвійської Республіки! Нехай Ваша країна процвітає, мир і добробут панують в кожному домі, а наша дружба та побратимські зв’язки зміцнюються. Ми горді, що наші міста є побратимами та цінуємо нашу співпрацю. Але сьогодні хочеться особливо подякувати Вам, дорогі друзі, за важливу підтримку, допомогу та солідарність з Україною. Ваша небайдужість додає нам сили та віри в перемогу. Сьогодні ми разом з Вами святкуємо свободу, незалежність та демократію, – йдеться у тексті привітання.

Це свято відзначають щорічно 18 листопада. У цей день у 1918 році Народна рада Латвії проголосила Незалежність. По всій країні відбуваються різні публічні заходи, включаючи концерти та феєрверки, ходи факелів тощо

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *