Черкаський бізнес-коледж зібрав понад 130 тисяч гривень для  ЗСУ

У Черкаському державному бізнес-коледжі (ЧДБК) відбувся традиційний осінній благодійний ярмарок, де збирали кошти для поранених, що проходять лікування у Черкаській обласній лікарні.

Про це журналісту «City News» повідомив директор ЧДБК Олег Куклін.

– Для ярмарку усі академічні групи першокурсників підготували домашню випічку, а студенти-дизайнери виготовили тематичні осінні наліпки та унікальні поробки, – розповідає. Ця ідея органічно виникла після кількох останніх акцій з допомоги ЗСУ, для чого у коледжі було створено спеціальний фонд. Працівники коледжу перерахували свій одноденний заробіток на рахунок фонду, – сказав він.

Під час ярмарку та після нього було зібрано майже  132 тисячі гривень, які частково уже витрачено на допомогу військовим 118 бригади тероборони.  Решта коштів буде спрямована на допомогу військовим, які проходять курс лікування у Черкаській обласній лікарні.

– Ми поспілкувалися з лікарями та плануємо закупити індивідуальні набори кожному і 4 грудня – напередодні дня Збройних Сил України – вручимо нашим землякам подарунки від вдячних працівників та студентів Черкаського державного бізнес-коледжу, додав керівник коледжу.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *