Допомогу до Черкас скоро привезуть німецькі волонтери, які підтримують Україну у Німеччині

Маленька волонтерська команда з німецької глибинки розгорнула потужну агітаційну роботу на користь України, збирає і доправляє допомогу у різні міста нашої країни, у тому числі і у Черкаси. Це – «Ukraine hilfe» (у перекл. з нім. – «Допомога Україні») з німецького міста Ліндау (Баварія, Німеччина). Дружбу і співпрацю з нею веде команда БО «БФ «Хрещатик-Сіті», яку очолює керівник ТРЦ «Хрещатик-Сіті» Інна Бандура.

Майже рік триває співпраця між командами волонтерів з Черкас БО «БФ «Хрещатик-Сіті» та «Ukraine hilfe» з німецького міста Ліндау (Баварія, Німеччина). 

Партнерські стосунки зав’язались під час поїздки до Німеччини волонтерки БО «БФ «Хрещатик-Сіті» Тетяни Моргуненко. Перебуваючи у баварському місті Ліндау, вона познайомилась із успішним місцевим ресторатором – Рафаелем Айзенхутом.

Як виявилось Рафаель (для друзів – Ральф) один із тих німців, які не зважаючи на потужну антиукраїнську кампанію, що її путінська агітаційна машина насаджує у інформаційному полі Європи, чудово розуміє хто є хто. Разом із однодумцями пан Ральф у складі місцевої волонтерської організації «Ukraine hilfe» збирає та привозить в Україну гуманітарну допомогу. І везуть вони її із друзями, роблячи рейди по кілька тисяч кілометрів, і виключно до тих, кого особисто знають і довіряють.

Серед таких, що дуже приємно і БО «БФ «Хрещатик-Сіті».

Під час чергової поїздки Тетяни Моргуненко до Німеччини команда БО «БФ «Хрещатик-Сіті» втілила заповітну мрію Ральфа – передала прапор України із підписом Віталія Кличка (боксери брати Клички дуже популярні у Німеччині).

Незабаром «Ukraine hilfe» привезе до Черкас нову партію допомоги. Але це вже буде темою настуних публікацій.

Довідка «City News»:

БО «БФ «Хрещатик-Сіті»  працює з перших днів відкритого вторгнення окупаційних військ рф в Україну, і як волонтерська структура вже здобув авторитет в Україні і далеко за її межами. Заснувала і очолила волонтерську організацію керівник ТРЦ «Хрещатик-Сіті», депутат Черкаської міськради фракції політичної партії «Європейська солідарність» Інна Бандура.

Нині вказана волонтерська структура продовжує допомагати українській армії, працюючи у форматі запитів та опікується діяльністю Дитячого благодійного центру допомоги. На обслуговуванні БО «БФ «Хрещатик-Сіті» зараз перебуває понад 150 переселенок та черкащанок, які знаходяться на крайніх термінах вагітності, або вже виховують діток віком до двох років, і відтак потребують допомоги.

Володимир Лимаренко-Полянський

Фото Тетяни Моргуненко

Весь ресторан Ральфа обклеєний агітацією за Україну
Великий друг України Ральф Айзенхут

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *