Благодійні ярмарки на підтримку українських захисників провели у Черкасах

Низка благодійних ярмарок, метою яких був збір допомоги для українських захисників пройшла у Черкасах у межах благодійної акції «Стань Святим Миколаєм для поранених Захисників». Зініціював її Департамент соціальної політики Черкаської міської ради за кураторства заступниці міського голови Черкас Марини Гаркавої.

Як розповіла Марина Гаркава, під час ярмарок черкащани перерахували кошти на рахунок, аби купити теплі подарунки для наших захисників.

До акції долучились і волонтери Благодійного фонду БО «БФ «Хрещатик-Сіті». Засновниця і очільниця Фонду, керівниця ТРЦ «Хрещатик-Сіті» та депутатка Черкаської міської ради Інна Бандура з нагоди Міжнародного дня волонтера зібрала майже 50 волонтерів, що працюють у Черкасах та регіоні. На підтримку цієї загальноміської акції  у піцерії «Банда піца» учасники злету волонтерів під чуйним керівництвом і контролем професіоналів ліпили і пекли пиріжки для поранених воїнів. Гарячі пиріжки прямо з печі Марина Гаркава одразу відвезла солдатам, які перебувають на лікуванні в медичних закладах Черкас.

– Дякуємо всім волонтерам за Україну, за той потужний рух, який вони тримають, за сили, які вони знаходять знову і знову. Навіть сьогодні, в День Волонтера, вони не відпочивали, а власноруч зробили випічку, яка поїде до поранених захисників. Також висловлюю вдячність ТМ “Жайвір” за благодійну допомогу та надані смаколики. Переконана: ми сильні тільки коли єдині!”, – сказала вона.

Довідка «City News»:

БО «БФ «Хрещатик-Сіті»  працює з перших днів відкритого вторгнення окупаційних військ рф в Україну, і як волонтерська структура вже здобув авторитет в Україні і далеко за її межами. Заснувала і очолила волонтерську організацію керівник ТРЦ «Хрещатик-Сіті», депутат Черкаської міськради фракції політичної партії «Європейська солідарність» Інна Бандура.

Нині вказана волонтерська структура продовжує допомагати українській армії, працюючи у форматі запитів та опікується діяльністю Дитячого благодійного центру допомоги. На обслуговуванні БО «БФ «Хрещатик-Сіті» зараз перебуває понад 150 переселенок та черкащанок, які знаходяться на крайніх термінах вагітності, або вже виховують діток віком до двох років, і відтак потребують допомоги.

Володимир Лимаренко-Полянський

Фото пресслужби Департаменту соціальної політики Черкаської міської ради

(З ліва на право) Заступниця міського голови Черкас Марина Гаркава, зановниця і очільниця БО «БФ «Хрещатик-Сіті», керівниця ТРЦ «Хрещатик-Сіті» та депутатка Черкаської міської ради Інна Бандура, перший заступник головим Черкаської обласної ради Роман Сущенко

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *