Пиріжки пораненим солдатам у Черкасах пекли волонтери, що приїхали  на зліт з усієї області (фоторепортаж)

На волонтерський зліт у Черкаси приїхали люди доброї волі з усього краю, щоб поділитись досвідом, поспілкуватись з однодумцями і, заодно, наліпити пиріжків для поранених солдат, які лікуються у медичних закладах краю.

Про це з місця події повідомив журналіст «City News».

На зліт у столицю краю прибуло близько 50 представників волонтерських організацій із Черкас та області.

У ході злету бійці волонтерського корпусу Черкащини охоче обмінювались думками і досвідом. На учасників заходу чекав сюрприз, який став

апогеєм дійства.

Волонтерів запросили взяти участь у майстер класі по приготуванню пиріжків для поранених солдат  ЗСУ, які проходять лікування у медзакладах області.

У ролі консультантів-пекарів виступила дружна, креативна і надзвичайно патріотична команда піцерії «Банда-піца» під чуйним керівництвом і пильним контролем яких волонтери готували пиріжки зі смачними фруктовою та сирною начинками.

Ініціатором і автором цього нестандартного дійства виступила очільниця БО «БФ «Хрещатик-Сіті», керівник ТРЦ «Хрещатик-Сіті», депутат Черкаської міськради фракції політичної партії «Європейська солідарність» Інна Бандура.

Учасників злету привітав відомий волонтер, перший заступник голови Черкаської обласної ради Роман Сущенко, який також охоче взяв участь у майстер класі, і власноруч зліпив кілька симпатичних пиріжки з вишневою начинкою.

Гарячі, щойно з печі пиріжки, негайно відправили пораненим бійцям у місця де вони проходять лікування.

Цю логістичну місію на себе взяла заступник міського голови Черкас від партії «Європейська солідарність» Марина Гаркава.

Детальний репортаж з дійства редакція опублікує згодом. Тож далі буде.

Володимир Лимаренко-Полянський

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *