У Черкасах відкрили безпечний простір для жінок

Проєкт реалізований завдяки залученню до співпраці ГО “Десяте Квітня”, яку закріпили підписанням меморандуму.  Тут можуть збиратися жінки і проводити тематичні зустрічі, лекційні програми, круглі столи.Інвестиційний бюджет проєкту складає 98 127, 00 грн.

Згідно з проєктом, допомогу можуть отримувати жінки:
– які постраждали внаслідок війни;
– які страждають від домашнього насилля;
– які знаходяться в складних життєвих обставинах.

«Сьогодні відбулася перша зустріч і підписання меморандуму про співпрацю між Черкаським міським центром соціальних служб та громадською організацією «Десяте квітня». Ми з партнерами сподіваємось, що даний простір та  його наповнення стануть опорою і ресурсом для всіх жінок, які потребують підтримки і допомоги», – сказала заступниця міського голови Черкас, кураторка соціальної галузі міста Марина Гаркава.

Зазначимо, що мета співпраці, скріплена меморандумом – це забезпечення прав і свобод ВПО окремих категорій населення, які постраждали від будь-яких проявів насильства, допомога у доступі до соціальних послуг, отримання прихистку, соціального, гуманітарного захисту. В меморандумі також йде мова про допомогу для міста в цілому в системній роботі з протидії насиллю.

Про це інформує Департамент соціальної політики Черкаської міської ради.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *