У Черкасах поліцейські затримали торговця зброєю

В “асортименті” торговця були автомат, патрони та гранати із запалами. Усе це він збував за 35 000 гривень. Фігуранта затримали та повідомили про підозру у вчиненні кримінального правопорушення. За збут зброї й боєприпасів йому загрожує до семи років ув’язнення.
Викрили зловмисника слідчі Головного управління Національної поліції в Черкаській області спільно з оперативними працівниками СБУ.

В гаражному приміщенні фігуранта провели обшук, де ще виявили й вилучили велику кількість патронів, автомат АКС-74, 10 гранат Ф-1 із запалами та 2 гранатомети «РШГ-1». Речові докази направили на експертне дослідження до Черкаського науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС України.

Слідчі за процесуального керівництва прокурорів оголосили чоловіку підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) ККУ. Правоохоронці встановлюють канал походження зброї та можливих спільників фігуранта.

За інформацією пресслужби поліції Черкаської області

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *