Енергетики Черкащини підтримали проект «Всеукраїнські шкільні ліги пліч-о-пліч»

На базі ПАТ «Черкасиобленерго» стартують тренування із футзалу для дітей енергетиків Черкащини. Проводитиме їх досвідчений тренер Сергій Гупаленко. Все це в межах підтримки підприємством спортивного руху на Черкащині.

– Ми віримо, що, вкладаючи сьогодні в наших дітей найважливіші навички та вміння, в майбутньому отримаємо здорову націю, готову об’єднувати людей навколо, заради успішного майбутнього нашої країни, – наголосив голова правління ПАТ «Черкасиобленерго» Олег Самчук. – Крім того, діти матимуть можливість відточити майстерність гри у  футзал. Надалі наші вихованці зможуть долучитися і до всеукраїнських змагань.

Окрім цього,  товариство надасть фінансову підтримку команді футзалістів Черкащини, яка стане переможницею обласного етапу змагань та отримає перепустку до фінального етапу. 

З деталями проведення тренувань можна ознайомитися ТУТ.

Черкащина долучилася до наймасштабнішого шкільного спортивного руху. Область стала одним із 20-ти регіонів, який бере участь у проекті “Всеукраїнські шкільні ліги пліч-о-пліч”.

Область тримає лідерство за кількістю охочих долучитися до проекту. Уже  понад 2000 команд змагатимуться за першість. І їхня кількість зростає. Зареєстровані команди активно проводять тренування.

Зверніть увагу! Реєстрація команд триває до 1 лютого. Усі подробиці тут: https://scl.gov.ua/

За інформацією пресслужби Черкаської ОДА

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *