Італійські та німецькі консерви з Черкас волонтери Фонду «Хрещатик-Сіті» відправили у Херсон (фото)

Три палети із банками консервованої їжі готової до вжитку та одну палету консервованого томатного соусу, необхідного для приготування гарячих перших та других страв, відправили для жителів фронтового Херсона волонтери благодійного фонду БО «БФ «Хрещатик-Сіті», який працює у Черкасах. Місію з доставки цієї великої партії продуктів взяла на себе Гуманітарна «Нова пошта». При чому абсолютно безкоштовно.

Про це з місця події повідомила очільниця БО «БФ «Хрещатик-Сіті», керівник ТРЦ «Хрещатик-Сіті», депутат Черкаської міськради фракції політичної партії «Європейська солідарність» Інна Бандура.

– До нас із проханням про допомогу продуктами харчування звернувся виконавчий комітет ради Корабельного району у місті Херсон. На сьогодні м. Херсон перебуває під постійними обстрілами, люди залишаються без комунальних послуг через значні пошкодження критичної інфраструктури. Також значна частина Корабельного району опинилась у зоні підтоплення внаслідок підриву російськими загарбниками греблі Каховської ГЕС. У місті проживають переважно літні люди, частина з яких втратили свої домівки, які потребують гуманітарної допомоги, у тому числі і продуктами харчування. Звісно ми не могли залишити наших співгромадян без допомоги і щиро вдячні нашим партнерам, завдяки яким ми отримали таку можливість.  Тож, дякуємо нашим партнерам – Lindau HILFT Ralf Eisenhut, Malve di Ucraina, Associazione Ucraina a Verona Благодійний Фонд “Мальви Україна” за те, що сьогодні БО БФ «Хрещатик-Сіті» мав змогу допомогти херсонцям продуктами харчування з Німеччини (консерви Равіолі) та Італії ( томатна паста). Також велика вдячність Гуманітарна Нова пошта безкоштовне перевезення гуманітарної допомоги туди, де вона найбільше потрібна! Все буде Україна, – розповіла Інна Бандура.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *