Виготовляти авторські цукерки безкоштовно у Черкасах навчали родини безвісти зниклих солдат

Мистецтву власноруч робити карамельки у Черкасах безкоштовно навчали діткй і дорослих із родин військових, які зникли безвісти. Благодійний майстер-клас організували фахівці Департаменту соціальної політики Черкаської міської ради та «Майстерня карамелі».

Інформацію про це опублікували  на фейсбук-сторінці Департаменту соціальної політики Черкаської міської ради.

Благодійний майстер-клас із виготовлення карамелі у рамках проєкту підтримки родин зниклих безвісти військовослужбовців «Разом – сильніші», провели працівники Департаменту соціальної політики Черкаської міської ради і працівників «Майстерні карамелі».

Родинам зниклих безвісти воїнів ознайомили із технологією виготовлення цукерок із карамелі та дали можливість самим створювати солодкі шедеври. Звісо ж, під пильним контролем та чуйним керівництвом майстрів цукеркової справи.

По завершенню майстер-класу кожна родина, яка брала у ньому участь, отримала від Департаменту солодкі подарунки.

Майстер-клас настільки сподобався учасникам, що організаторои домовились його повторити у майбутньому.

– Все, що робиться власноруч, захоплює, дає позитивний настрій, згуртовує. Вкотре пересвідчуємося, що потрібні саме такі невеликі, атмосферні, доброзичливі заходи. Вони розвантажують, дарують позитивні емоції, є нагодою для родин провести час разом, поспілкуватися. А нам, як міській владі, у свою чергу, допомагають налагодити комунікацію з такими родинами, більше знати про їхні потреби, аби вчасно зреагувати», – зазначила заступниця міського голови Черкас, кураторка соціальної галузі міста Марина Гаркава.

Не приховують позитивних емоцій від спільної доброчинної акції і представники «Майстерні карамелі».

– Було приємно бачити, як діти й дорослі захопилися процесом творення карамелі, як із цікавістю спостерігали, коли карамель виливалася на гранітний стіл. Прийшли до нас трохи скуті, а виходили з посмішками. Це для мене найбільша нагорода. Хочеться таким родинам дати хоч трохи добра і щастя, – розповів власник закладу Олександр Безух, додавши, що аналогічні заходи для його підприємства вже звична річ.

– Взагалі, у нас часто відбуваються майстер-класи: індивідуальні та групові. Діти люблять святкувати у нас дні народження, приходять, ліплять собі цукерки, різних героїв – у нас цікаво всім: від наймолодших до найстарших відвідувачів, – сказав він.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *