24 лютого: День, коли всі українці відчули, що путлер прагне їх смерті

Сьогодні виповнюється два роки відтоді як кремлівський карлик, знахабнілий від безкарності за попередні криваві злочини, фактично на сьомий рік війни проти України, розпочав відкриту агресію проти нашої Вітчизни. Вчинити такий крок московський звір спонклаа також і безпринципна, боягузлива позиція Єврсоюзу та Світу потакання агресору.

Одразу після заяви пуйла про загрозу рф з боку України і початок «спеціальної військової операції» на Україну, сіючи смерть полетіли ракети, снаряди, поперли танки та інша панцерна техніка. Всупереч слів безжального диктатора що «рф воює не проти громадян України, а проти фашистської київської влади», на голови мирних громадян полетіли бомби, вбиваючи дорослих і дітей, молодих і старих. Кремлівська верхівка сподівалась на бліцкриг, зовсім не вірила у те, що українці запекло чинитимуть опір, і як сірники палитимуть колони російської військової техніки …

У ті дні країни Західної Європи не вірили, що Україна вистоїть. Але, за два роки відкритої війни українці показали Світу незламність українського духу. Україна – нескоренна, а її армія настільки міцна, що її не може подолати навіть так звана «перша армія світу». І не подолає. Запеклий Український Опір вщент зруйнував плани ворога. Бліцкріг провалено. Спробу відірвати від України південь і вихід до Чорного моря зірвано. Одеса чітко ще у перші дні вторгнення дала чіткий посил пуйлу. У місті з’явились борди з написом: «вова, не дєлай мамє нєрви»… Україна переможе.
Своє думки щодо роковин вторгнення у соцмережах виклало багато черкащан, у тому числі волотери.

– Думок багато, але єдине про що хочеться сказати так це те, що цю війну маємо закінчити МИ. І закінчити так, щоб навіть натяку на неї не було більше в житті наших дітей. P.S малюнок черкаського школяра, – написала у «Фейсбук» очільниця БО «БФ «Хрещатик-Сіті», керівник ТРЦ «Хрещатик-Сіті», депутат Черкаської міськради фракції політичної партії «Європейська солідарність» Інна Бандура.

Володимир Лимаренко-Полянський

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *