«Весняне поле» з тюльпанів, цукерок і кави волонтери з Черкас відправили на фронт (фото)

Мед, солодощі, окопні свічки, воскові розпалювачі, засоби індивідуальної гігієни і інсталяція «Весняне поле» із понад 200 паперових тюльпанів з цукерками і кавою, волонтери БО «БФ «Хрещатик-Сіті» відправили фронтовикам. Місію з доставки вчергове взяла на себе команда «Нової пошти».

Про це з місця події повідомив журналіст «City News», який допомагав пакувати та вантажити подарунки для українських військових, які нині захищають Україну на одній із ділянок фронту.

«City News» вже інформував читачів про креативний проєкт

волонтерів БО «БФ «Хрещатик-Сіті» «Весняне поле» що стосується допомоги військовим, які захищають незалежність України на лінії фронту.

–  «Весняне поле» – це імпровізована галявина завдовжки 10 иметрів, на якій для українських солдат розквітло понад 200 паперових тюльпанів з цукерками і кавою. Виготовляти квіти волонтерам БО «БФ «Хрещатик-Сіті» допомогли учні 6-А класу КЗ «Черкаська санаторна школа Черкаської обласної ради». Цим благодійним проєктом наша команда хотіла непросто задовольнити запит військових на солодощі, але й передати їм краплинку весняного настрою, – пояснила мету проєкту очільниця БО «БФ «Хрещатик Сіті», керівниця ТРЦ «Хрещатик Сіті», депутат Черкаської міської ради фракції «Європейська солідарність» Інна Бандура.

Володимир Лимаренко-Полянський

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *