«Інвентаризацію» місцевих виробників авторських товарів затіяла Канівська міськрада

Канівська міська рада шукає місцевих виробників авторських (крафтових) товарів задля співпраці і розвитку регіону.

Як з’ясував журналіст «City News»,  Канівська міська рада оголосила про пошук та залучення до співпраці місценвих виробників авторських, або, як нині модно говорити, крафтових товарів. Мета цієї своєрідної «інвентаризації»

«Український крафт – це унікальний спосіб зберегти і популяризувати культурне надбання нашого народу, що так важливо в часи війни. Крафтовики – талановиті та відповідальні майстри, потенціал яких не потрібно нікому доводити. Крафтове виробництво охоплює не лише продукти мистецтва, це й товари повсякденного вжитку, гастрономічні смаколики з різних регіонів тощо. Пропонуємо об’єднатись і працювати над збереженням, популяризацією та розвитком крафтового виробництва в нашій громаді”, – йдеться у повідомленні управління економічного розвитку виконавчого комітету Канівської міської ради», – йдеться у повідомленні, опублікованому на офіційному сайті Канівської міської ради.

– З таким закликом ми звернулись до всіх виробників автороських товарів, які працюють у нашій громаді,  щоб, елементарно, познайомитись із ними, встановити контакти. Адже у нас в ОТГ є виробники крафтових товарів, і ми про них маємо не лише знати, а й співпрацювати із ними. У подальшому плануємо запрошувати на ярмарки, різні заходи тощо з метою популяризації їх діяльності і подальшого економічного та культурного розвитку нашого регіону, – розповіла журналісту  «City News» спеціаліст першої категорії  управління економічного розвитку виконавчого комітету Канівської міської ради, Марина Квітко.

Потенційних крафтовиків запрошують заповнити анкету, щоб тримати зв’язок:  https://docs.google.com/…/1OkoP2VEAn9ah-HvyfEhcNVp…/edit

Більше інформації можна дізнатися в управлінні економічного розвитку виконавчого комітету Канівської міської ради: uprek@ukr.net, тел. 3-22-51, тел. +380957621228 (телеграм).

Володимир Лимаренко-Полянський

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *