Перебіг відбудови будинку в Умані – на постійному контролі обласної влади

Перебіг відбудови будинку в Умані – на постійному контролі обласної влади. На цьому наголосив заступник очільника Черкащини Антон Царюк.

Сьогодні в межах діяльності робочої групи «Прозорість та підзвітність» він зустрівся із представником підрядної організації, замовником і фахівцем казначейської служби області. Ішлось про фінансування робіт.

– Наш пріоритет – якісне відновлення зруйнованого внаслідок російської агресії будинку, – наголосив Антон Царюк. – Над цим проектом працюють усі профільні структури. Нам вдалося знайти порозуміння. Міська влада, підрядник, замовник, проектант – усі зацікавлені у відбудові багатоповерхівки в оптимальні терміни. Водночас укотре наголошую: прозорість використання державного фінансування – незмінна вимога до всіх учасників процесу.

Зараз на об’єкті тривають демонтажні роботи. Це – складний процес. Його планують завершити найближчим часом. Також паралельно утеплюють другу секцію будинку.

Нагадаємо, при ОВА діє робоча група «Прозорість та підзвітність». Такі ж групи створені і при РВА. Робочі групи моніторять закупівлі всіх розпорядників коштів. За такими критеріями, як: дотримання пріоритетності, ризики, публічний резонанс тощо.

За інформацією пресслужби Черкаської ОДА

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *