Виключати прогульників зі складу комісій міської ради пропонують у Черкасах

Депутатів-прогульників – геть зі складу комісій міськради! Виключати депутатів зі складу тієї чи іншої комісії Черкаської міської ради, які пропускають її засідання, під час чергової сесії запропонувала депутат Черкаської міської ради фракції «Європейська солідарність» Інна Бандура.

Пропозиція на злобу дня. Адже через неявка бодай одного члена комісії на засідання здатне заблокувати її роботу. Формула є бо проста: немає кворуму – немає рішення. І це при тому, що ті рішення здатні впливати на життя людей.

Обгрунтування своєї позиції депутат оприлюднила на власній сторінці у «Фейсбук».

«… На сесію Черкаської міської ради завітали військові. Вони подякували за співпрацю і обгрунтували необхідність її продовження. Більшу частину підрозділу складають черкащани. Вони виконують завдання на Куп’янському напрямку. За словами командира частини, бійці потребують ще засобів РЕБ та іншого важливого для збереження життя людей обладнання, тож, вони просять міську раду посприяти в їх придбанні. На бюджетній комісії ми розглядали запити від військової частини але через відсутність кворуму не змогли прийняти рішення. Це одна з причин по якій я ініціювала розгляд питання по припиненню участі депутата в комісії, якщо три рази підряд він/вона не відвідує комісію без поважних причин. Нажаль і на сесії не вдалося проголосувати за виділення коштів з резервного фонду на підтримку ЗСУ. Адже через певну неузгодженість, розгляд бюджету було перенесено на наступний тиждень», – виклала свою позицію Інна Бандура.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *