У кого з директорів черкаських комунальників найвища зарплата

Депутат Черкаської міської ради від фракції “За майбутнє” Павло Карась як директор комунального підприємства має найбільшу зарплату серед інших очільників КП.

Про це “18000” розповідає у матеріалі – “Яка заробітна плата директорів комунальних підприємств у Черкасах?”

У відповіді на запит видання йшлося, що керівник підприємства “Черкаситеплокомуненерго” має посадовий оклад – 130 291 грн. Крім того, керівник отримує премію, що передбачена постановою Кабінету Міністрів, інших доплат і надбавок не передбачено. Яка фактична сума премії невідомо. Водночас на підприємстві зазначали, що розмір окладу Павла Карася не підвищували з листопада 2022 року.

Для заступника очільника КП, яким є депутат від “За майбутнє” Роман Моторний, передбачено 47 190 грн посадового окладу. Як пояснили “18000”, оклад заступника та працівників підприємства визначають, враховуючи прожитковий мінімум. Оскільки з 1 січня 2024 року розмір прожиткового мінімуму зріс, переглянули оклади і тарифні ставки всіх працівників і заступника директора.

У Черкаситеплокомуненерго на початок року працювали 689 осіб. Середньомісячна зарплата одного штатного працівника за 2023 рік становила 18 609 грн.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *