Черкащанин дружить із голубами: годує з рук, пестить і обіймає (фото)

Чоловіка, якого дуже люблять голуби, тобто на нього сідають і їдять з рук, можна зустріти у Черкасах біля ринку «Центральний». Зазвичай він підгодовує пернатих і спілкується із ними у воротах ринку «Центральний» з боку вул. Гоголя.

Чуттєвий образ самотньої жінки з голубами напевне розчулив кожного, хто дивився кінокомедії «Один удома». Її послідовник з’явився і у Черкасах.З черкаським «батьком голубів» спілкувався журналіст «City News».

Звати чоловіка Анатолій Малик.

– Оце ви бачите у мене на плечі коричневого голуба, а тут до мене ще чорненький прилітає, то він так наче все життя мене знає. Я можу його обійняти і поцілувати. Людина будь-яка може заробити собі на хліб, а пташка не може заробити, а взимку де їй знайти їжу? Тому й вирішив їх підтримувати. Почалось із того, що після посівання у мене залишилось зерно, і я його почав ось тут сипати його для голубів. За ці кілька місяців голуби так до мене звикли, що прилітають, сідають на мене, їдять з рук.

Кілька років тому Анатолій Федорович пережив інсульт. Але дякуючи лікарям та власній наполегливості зміг стати на ноги, і щоб не сидіти без діла придумав собі таку розвагу. Корм для голубів він купує за кошти, які на підтримку голубів дають не байдужі черкащани. Свій внесок зробив і автор цих рядків.

– Ліву сторону «відняло», але я все одно рухаюсь і роблю все, що можу. Сім’я – дружина і пасинок, підтримує моє захоплення. Пасинок нині воює за Україну. Перед тим, як піти у армію пасинок підбірав кицьку, яка залишилась у покинутому будинку. То  тепер вона живе з нами, – поділився голубиний батько.

Кадр з к/ф “Один удома”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *