У одній зі шкіл Черкас побував заступник міністра освіти

В межах робочого візиту заступник міністра освіти і науки України Андрій Сташків завітав до Черкаського фізико-математичного ліцею. На зустрічі були присутні представники обласної та міської влади.

Директор ліцею Юрій Зімнін продемонстрував посадовцям матеріально-технічну базу закладу та ознайомив з роботою школи. У відкритому діалозі заступник міністра освіти і науки України Андрій Сташків поспілкувався з працівниками закладу, де вони обговорили проблеми і труднощі, що виникають в організації освітнього процесу в період війни.

На заході учні ФІМЛІ презентували свої складні розробки, які у подальшому сприятимуть покращенню рівня життя та розвитку суспільства. Напрацювання стосувалися таких напрямів, як: «Хімія», «3-Д моделінг», «М’які навички як складова STEM», «Робототехніка», «Водяна ракета», «Моделювання природної зони», «Нітрати і мозок. Що їсти» та «Пілотування дронів».

«Черкаський фізико-математичний ліцей – це приклад успішного впровадження інноваційних методик та програм, спрямованих на розвиток талановитих учнів. Учні цього закладу є неодноразовими лідерами за результатами НМТ на рівні України. Тому забезпечення якісної освіти для молодого покоління наш обов’язок і запорука успішного розвитку України у всіх сферах життя», – відзначила заступниця міського голови Анастасія Чубіна.

Про це повідомили на сторінці Департаменту освіти та гуманітарної політики.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *