Ліки і обладнання у Черкасах подарували зооволонтерам підприємці Черкас

До Міжнародного дня бездомних тварин підприємці з Черкас зоозахисникам Черкащини подарували спеціальне медичне обладнання та ліки для чотирилапих. Ці подарунки допоможуть рятувати життя фронтовим тваринам, якими нині опікуються черкаські волонтери.

Про це журналісту «City News» повідомила засновниця Черкаського обласного благодійного фонду «Життя» Оксана Савіцька.

– Наші захисники, які передали нам цих тварин, покладаються на те, що ми допоможемо їх вилікувати і після того знайти їм новий дім. І це було б неможливо без критично необхідного медичного обладнання, яке до Міжнародного дня бездомних тварин подарували черкаські підприємці. Завдяки допомозі цих відомих меценатів і філантропів, ми отримали ветеринарний тонометр для контролю тиску, глюкометр для контролю рівня цукру крові, бактерицидну кварцеву лампу, ультрафіолетову лампу, фіксатор для ін’єкцій, а ще – лікувальний корм для найбільш хворих, – розповіла вона.

Величезним дарунком до Міжнародного дня бездомних тварин стала ціла партія ліків, найнеобхідніших для допомоги евакуйованим з фронту  тваринам, яку передала Студентська рада Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького. Активісти ЧНУ упродовж років допомагають рятувати маленькі життя.    

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *