Сакура, магнолії та декоративні кущі: у Тальному біля шкіл випускники висадили алеї

У дворі Тальнівської школи №2 відбулася особлива подія. Випускники 4, 9 та 11 класів разом із учителями висадали дерева японської декоративної сакури та магнолії на Алеї спогадів. Ця традиція, що виникла декілька років тому, стала символом входу у нове життя для кожного випускника школи. Пише видання «Вісті Черкащини».

Квітка сакури у японській культурі – це краса та оновлення, а квіти магнолії – здоров’я та довголіття. Вони садять дерева навесні, коли природа прокидається після зимового сну і є початком нового етапу в житті випускників. Білий та рожевий кольори квітів символізують чистоту та невинність, а також надії та мрії на майбутнє.

Цьогоріч ця подія співпала із акцією «Випускники-2024 року для майбутніх поколінь», яка передбачає, що учні випускних класів можуть посадити дерево в своєму місті, містечку чи селі як символ віри в нашу перемогу.

Це місце також стане зв’язком між минулим та майбутнім, між різними поколіннями випускників, де вони зможуть збиратися після закінчення школи.

А минулого тижня випускники 9-х та 11-х класів Тальнівської школи №1 теж долучились до загальнонаціональної акції єднання та віри «Випускники-2024 року для майбутніх поколінь».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *