«Подаруй світло Харкову» – Черкащина формує пакет допомоги фронтовому місту

Черкащина разом із усією країною долучається до підтримки незламного Харкова та його стійких жителів. Зараз в області формують новий пакет допомоги під гаслом: «Подаруй світло Харкову». Регіон потребує близько 35 тисяч генераторів різної потужності.

Про це під час брифінгу журналістам повідомив начальник Черкаської ОВА Ігор Табурець.

– Черкащина ніколи не лишалась осторонь усіх подій, що відбуваються в нашій країні. І ми це довели у 2022-му, допомагаючи продовольством і будматеріалами звільненим з-під рашистської окупації Київщини, Чернігівщини. Торік підтримували Херсонщину, коли допомагали Нововоронцовській громаді оговтатися після звільнення від російської окупації. І коли почали відбудовувати наші вже рідні села – Іванівку, Новопетрівку та Миколаївку. Тепер готуємо вантаж допомоги для Харківщини, координуючись із місцевою владою, – повідомив начальник Черкаської ОВА.

Його формують разом із районами, громадами, соціально відповідальним бізнесом і волонтерами.

– У пріоритеті – зважаючи на ситуацію з енергетикою на Харківщині через постійні терористичні акти рф, – генератори, заряджені павербанки, еко-флоу, акумулятори, батарейкиЗараз ми доформовуємо наш перший транш і вже найближчими днями відвеземо. Це – 20 генераторів різної потужності, плюс необхідні будматеріали. Щоб було зрозуміло ситуацію, що склалась на Харківщині, скажу, що регіон потребує близько 35 тисяч штук одних лише генераторів різної потужності.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *