Кафе з унікальною атмосферою продають у Черкасах за 50 тисяч доларів

Кафе-бар «Habibi» – популярне у Черкасах місце відпочинку із унікальною атмосферою і хорошим обслуговуванням, яке знаходиться у центрі міста, власники виставили на продаж.

Оголошення про продажу закладу зі вказаною ціною у сумі 50 тисяч доларів США, з’явилось на ресурсі OLX.

На думку експертів у сфері бізнесу і нерухомості, кафе-бар «Habibi» – вдале капіталовкладення, оскільки це реально прибуткове підприємство пропонують купити за досить дешево.

Кафе славиться хорошою кухнею, у якій є страви європейської кухні, з акцентом на курці у всіх її різновидах та арабської кухні.

Заклад має власне коло відвідувачів, які цінують його неповторну ауру. Також це улюблене місце серед поціновувачів кальяну, де працюють одні з кращих кальянників у місті.

Приємне і затишне кафе розташоване на території торговельно-розважального центру «Хрещатик-Сіті».

Має дві зали, оздоблені в традиційному східному стилі. \

У барі пропонують асортимент ексклюзивних коктейлів. Кожні вихідні в «Habibi» відбуваються танці живота та гра на барабанах.

Особливості закладу:

Жива музика

Кальян

Літня тираса

Шоу-програма

Парковка

WiFi

Кожні вихідні в «Habibi» відбуваються танці живота та гра на барабанах.

Як пишуть у своїх відгуках у соцмережах відвідувачі – «Habibi» – це непогане місце для вечірнього відпочинку. Із «плюсів» – приємне обслуговуванн, смачні страви та напої і непоганий кальян.

Ось кілька відгуків про кафе, опублікованих на різних інтернет ресурсах (оригінальні мову, орфографію і стилістику збережено):

https://tomato.ua

Анастасія

– Обожаем ходить с друзьями в это заведение! Располагается оно на 2х этажах ТРЦ *Хрещатика-Сити*, его нельзя не заметить сразу. На первом этаже летняя площадка, но я предпочитаю второй этаж., там атмосфернее. Официанты подходят сразу, не заставляя себя долго ждать, несмотря на частую заполненность залов. Я перепробовала все мясные блюда заведения, рекомендую попробовать микс Хабиби, и Мсахан. Мягкие диванчики, кальян и восточная музыка заставляют с удовольствием расслабиться и отдохнуть!

https://cherkasy.bestrest.com.ua/ua/info-Kafe-bar-Habibi-Habibi

Kabanov Play

– Все як завжди смачно і гарно!

Юра Руденко

– Чудова атмосфера та смачна їжа

Marina R.

– Была в этом заведении несколько раз. Понравилась еда, неплохие коктейли (особенно Мохито), нормальный кальян. Один из плюсов – возможность покушать на улице в тёплую погоду.
Еду приносят сравнительно быстро, официанты вежливые, стараются. Цены умеренные.

Довідка:

Загальна площа: 380 м², є санвузол, індивідуальне електроопалення.

Комфорт: гардероб, меблі на кухні, тераса, пожежна сигналізація, сигналізація, кондиціонер, охорона території, відеоспостереження, панорамні вікна.

Побутова техніка: кулер, мікрохвильова піч, кавомашина, холодильник, вентилятор, обігрівач, електрочайник, посудомийна машина.

Комунікації: електрика, вивіз відходів, асфальтована дорога, центральний водогін, центральна каналізація.

Інфраструктура (до 500 метрів): офіси, бізнес центр.

Центр міста, Супермаркет, ТРЦ, Ринок, Автовокзал, Навчальні заклади, Стоянка, парковка, гараж, Житловий масив, Шосе, траса, Відділення банку, банкомат, Ресторан, кафе, бар, Парк, зелена зона, Лікарня, поліклініка, Аптека, Транспортна розв’язка, Відділення пошти

Ландшафт (до 1 км.): Річка.

«Вашему вниманию предлагается действующий прибыльный бизнес 380м2, на 200 посадочих мест . Месторасположение : сам центр города Черкасс, в ТРЦ Хрещатик Сити . В помещении выполнен дорогой евроремонт , использовались только качественные материалы, всё укомплектовано для ведения ресторанно – кальянного комфортного времяпровождения для постоянных довольных клиентов. Дорогая мебель , техника – всё входит в стоимость объекта . Звоните, не упустите свой шанс купить реально прибыльный бизнес. Таких больше аналогов нет !», – пишуть власники об’єкту.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *