Черкаська волонтерка прозвітувала за роботу у рамках програми «Хрещатик-Сіті. Діти».

«Хрещатик-Сіті. Діти». Вже два роки Черкаські волонтери благодійного фонду БО «БФ «Хрещатик Сіті» успішно ведуть таку програму щодо підтримки родин вимушено переселених осіб. Йдеться про конкретні сім’ї, де є жінки на крайніх термінах вагітності, або ті, які мають маленьких діток віком до двох років. За два роки суттєву підтримку отримувала  десятки родин ВПО.

Про роботу програми та здобутки за період її функціонування з моменту старту на власній сторінці у «Фейсбук» повідомила очільниця БО «БФ «Хрещатик Сіті», керівниця ТРЦ «Хрещатик Сіті», депутат Черкаської міської ради фракції «Європейська солідарність» Інна Бандура.

«1 червня – Міжнародний день захисту дітей. В цей самий день 2022-го, ми з командою однодумців започаткували благодійну програму «Хрещатик-Сіті. Діти». Діти війни…така зараз реальність маленьких українців і словосполучення «захист дітей» набуває особливого значення, в цих словах щоденна героїчна боротьба #ЗСУ, в них виклик для люблячих батьків, в них прояв людяності всіх небайдужих заради вільного життя найдорожчих – наших дітей. В цьому контексті неможливо не згадати, скільки багато власних зусиль докладають діти для захисту нашої країни. Вони роблять окопні свічки, висловлюють підтримку нашим захисникам в малюнках, плетуть для них браслети-обереги та власноруч роблять букети з цукерок. Збирають донати на авто, тепловізори і решту необхідних речей. Вони швидко подорослішали… їх дитинство проходить в підвалах шкіл та садочків, вони ставлять зовсім не дитячі питання… їм випало жити в часи творення історії і тут кожному з нас треба докласти максимум зусиль, щоб ця історія була про щасливе життя в вільній Україні. БО БФ “Гуманітарний центр “Совине гніздо” @Ralf Eisenhut Lindau HILFT Roland Manz Мария Мохова Виктор Поляк , магазин «Бембі»(Черкаси, Дашкевича,19) і кожен/кожна хто допомагає нам в реалізації дитячої програми благодійної допомоги – велика вам подяка», – йдеться у дописі.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *