На Черкащині завершилася «Школа грантової майстерності»

З чого починати власну справу, як писати бізнес-план, як залучити грантові кошти на втілення власної ідеї. Цьому навчали ветеранів Черкащини та членів їхніх родин у «Школі грантової майстерності».

Проєкт проходив на базі Черкаської агенції регіонального розвитку за сприяння Черкаської обласної військової адміністрації. Навчання тривало два місяці. Активно долучилися до занять 20 осіб.

– Українські ветерани – цілеспрямовані, активні та ідейні, – наголосила перша заступниця очільника області Наталія Кравченко. – Наша мета – залучити їхню енергію та допомогти реалізуватися в мирному житті. За результатами «Школи грантової майстерності» вже 5 наших ветеранів готуються подавати заявки на отримання гранту за державними програмами, двоє – визначають напрям своєї подальшої підприємницької діяльності.

Окрім теоретичних знань, учасники «Школи» спілкувалися між собою на очних заняттях і переймали досвід тих, хто вже залучив гранти на розвиток власної справи. Зокрема, своїми історіями поділилися двоє ветеранів, які вже розвивають свій бізнес.

– Нам важливо підтримувати наших військових, які повернулися з передової, та допомагати знайти для себе ту справу, яка допоможе в їхній самореалізації, – наголосила Наталія Кравченко. – Водночас розвиток ветеранських бізнесів – це вклад в економічну стійкість країни та в наш бренд «Зроблено на Черкащині» зокрема. 

За інформацію пресслужюи Черкаської ОВА

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *