Подяки за підписом екс-президента України знайшли волонтерів із Ліндау у Німеччині

Волонтерські команди «Lindau HILFT« «Ukraine hilfe» з німецького міста Ліндау (Баварія) за сприяння БО «БФ «Хрещатик-Сіті» (Черкаси) нещодавно отримали Подяки за підписом екс-президента України, лідера партії «Європейська солідарність» Петра Порошенка.

Місію по їх доправленню з Черкас до німецьких друзів і партнерів у Ліндау, гідно і добросовісно виконала волонтерка благодійного фонду БО «БФ «Хрещатик-Сіті» Тетяна Моргуненко.

Про це повідомив журналіст «City News».

Прибувши до Німеччини пані Тетяна зустрілась із волонтерськими командам «Lindau HILFT» та «Ukraine hilfe» і вручила німецьким колегам подяки за підписом Петра Порошенка.

Тож, Подяки отримали щирі друзі України Ralf Eisenhyt, Lytz Donath, Roland Manz, Маrkus Nieding, Peter Becker, Gabe Degen та Нейко Воrnsch.

– Наша команда щиро дякує німецьким колегам із Ліндау за їх стійкість, щирість, наполегливість, невтомність і шляхетність, з якими вони вже не один рік стоїчно збирають допомогу для України, і розповідають своїм співгромадянам правду про те, що нині відбувається в Україні. Ці волонтери провели в Україну 13 автопоїздів із гуманітарними вантажами. Дружба і співпраця благодійного фонду із цими командами зав’язалась більше року тому. За цей час вони вже кілька разів привозили гуманітарну допомогу у Черкаси, яку потім разом із нами передавали військовим, пораненим, маленьким пацієнтам Черкаської обласної дитячої лікарні, учням черкаських шкіл тощо. Турботу наших німецьких друзів про Україну високо оцінив і екс-президент України, лідер партії «Європейська солідарність» Петро Порошенко. Команда волонетрів благодійного фонду , – пояснила журналісту «City News» очільниця БО «БФ «Хрещатик-Сіті», керівниця ТРЦ «Хрещатик-Сіті», депутат Черкаської міської ради фракції «Європейська солідарність» Інна Бандура.

Володимир Лимаренко-Полянський

Фото Тетяни Моргуненко

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *