Вести військово-патріотичне виховання у Черкасах домовились військові і кінотеатр «Україна»

Кінотеатр «Україна» військова частина А 7322 співпрацюватимуть у сенсі військово-патріотичного виховання молоді та наданні допомоги сім’ям, які постраждали в ході російської агресії проти України.

Як з місця події повідомив журналіст «City News», Меморандум про співпрацю днями підписали кінотеатр «Україна» Черкаської міської ради та військова частина А 7322. Урочиста церемонія підписання відбулась у кінозалі після показу документального фільму про черкаського воїна-журналіста «Журналіст у формі».

– Завдяки плідній співпраці, яку ми разом започаткували, вдалось реалізувати цей теплий захід – показ кінострічки про героя війни із Черкас. Впевнений, що це – початок співпраці, яка у подальшому ставатиме тіснішою і міцнішою, а таких заходів буде значно більше. Приходьте, пропонуйте, подавайте ідеї, і ми вас обов’язково підтримаємо. Знайте, що ви завжди бажані гості у комфортних, сучасних кінозалах кінотеатру «Україна», – сказав у вітальному слові директор кінотеатру «Україна» Артур Акопян.

У рамках співпраці, відповідно до тексту документу передбачено організацію співпраці між кінотеатром «Україна» та вказаною військовою частиною, цитуємо:  «щодо покращення координації дій у соціальній, культурній та партіотично-військовій сфері міста Черкаси. Допомога та всіляка підтримка Збройних Сил Укораїни та сімей, які постраждали в результаті військових дій на території України».

Кінотеатр «Україна» та військова частина А 7322 також зобов’язались проводити спільні заходи, спрямовані на підвищення ефективності співпраці у питаннях соціально-патріотичного виховання молоді.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *