Лавочки у подарунок отримали три дитсадка у Черкасах

Три дитячих садочки у Черкасах – 10-й «Ялинка», 13-й «Золотий ключик» та 62-й «Ягідка» отримали від ТРЦ «Хрещатик-Сіті» у подарунок лавочки. Вчора у другій половині дня їх доправили на територію згаданих дошкільних навчальних закладів.

– «Хрещатик-Сіті» – підприємство, де сповідують і втілюють у життя ідею щодо  соціальної відповідальності бізнесу. Як керівник підприємства, щиро переконана, що будь-який бізнес повинен у своїй діяльності розвивати соціальну складову. Тому що, працюючи серед суспільства, необхідно вміти реагувати на його потреби, запити, робити життя громади комфортнішим, або, хоча б на трішечки щасливим – це вибір кожної інтелігентної і гідної людини – керівника тієї чи іншої бізнес-структури. А як депутат Черкаської міської ради вважаю, що так само, як з маленьких цеглинок будують дім, так само маленькими добрими справами ми крок за кроком допомагаємо громаді розвиватись, спонукаємо і наближаємо суспільство до позитивних змін. І для цього кожна добра справа важлива. Нині три дитячих садочки у Черкасах отримали лавочки. А це значить, у цих дитячих садочках вже трішечки покращився рівень комфорту, – прокоментувала автор благодійної ініціативи керівник «Хрещатик-Сіті», депутат Черкаської міської ради фракції «Європейська солідарність» Інна Бандура.

Подарунки у дитсадках прийняли буквально на «ура». Бо лавочок зі спинкою, які можна встановлювати на подвір’ї дитячих садочків, дуже не вистачає. Тож адміністрації дошкільних закладів завжди готові прийняти поповнення такого роду інвентарю.

Як розповіла завідуюча дитячим садочком №10 «Ялинка» Вікторія Рисіч, про ініціативу керівниці ТРЦ «Хрещатик Сіті» Інни Бандури дарувати дитячим садочкам лавочки дізналась із соцмереж.

– У минулому році таке обладнання отримав 22-й дитячий садок. Ми теж захотіли отримати лавочки, оскільки її можна використовувати для проведення тих чи інших занять з дітьми. Та й батькам, які прийшли увечері забирати додому дітей, теж треба десь посидіти, почекати. Через знайому озвучила прохання Інні Валеріївні, і хоч особисто ми досі з нею не знайомі, але, як бачите, справу зроблено: наш садочок отримав лавочки, про які лише мріяли, – розповіла Вікторія Рисіч

За словами завідуючої дитячим садочком № 13 «Золотий ключик» Тетяни Тодоренко, вуличні лавки із спинками – це те обладнання, яке ніколи не буває зайвим.

– Лавочки нам дуже потрібні. Після занять та активних ігор на відкритому повітрі дітям треба десь перепочити. Тож лавочки зі спинками – саме те, що треба. І ми – колектив і батьки, чиї діти відвідують наш садочок щиро дякуємо Інні Бандурі за допомогу і ту увагу, яку вона нам приділяє. Навесні їх пофарбуємо і буде супер, у нас паркова територія, тож вони дуже доречні, – сказала завідуюча.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *