У Черкаській області затримали торговця зброєю

Торговця зброєю затримали на Черкащині. Зловмиснику повідомлено про підозру. За скоєне він може провести за ґратами до семи років.

Про це інформують у пресслужбі ГУНП України в Черкаській області.

Правоохоронці задокументували факт збуту гранати РГД-5, яку фігурант продавав за 2 000 гривень. Правопорушника затримали відповідно до ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. У домоволодінні 23-річного зловмисника провели санкціонований обшук. Правоохоронці виявили та вилучили гранату Ф-1 із запалом.

Речові докази направлені на проведення експертного дослідження до Черкаського науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС України. Нині за процесуального керівництва Смілянської окружної прокуратури йому повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення,  передбаченого ч. 1 ст. 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України. Підозрюваному обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з правом внесення застави у розмірі 60 000 гривень. Слідство триває.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *