Обладнання для лікування гіпотермії Черкаській обласній дитячій лікарні передали волонтери

Систему обігріву, призначену для профілактики та лікування гіпотермії, дитячій обласній лікарні та засоби індивідуальної гігієни від колег з Ужгорода для її найменших пацієнтів, передали волонтери благодійного фонду БО «БФ «Хрещатик-Сіті».

Про це на власній сторінці у «Фейсбук» повідомила очільниця БО «БФ «Хрещатик-Сіті», керівниця ТРЦ «Хрещатик-Сіті», депутат Черкаської міської ради фракції «Європейська солідарність» Інна Бандура.

«БО БФ «Хрещатик-Сіті», разом з заступником голови Черкаської облради Роман Сущенко та Солідарна Молодь Черкащини передали допомогу для КНП «Черкаська обласна дитяча лікарня» Черкаської обласної ради». Дякуючи нашим партнерам – БО БФ «Гуманітарний центр «Совине гніздо» для діток було передано багато упаковок підгузків різного розміру. А постійні німецькі партнери ltville-HelpingHands передали спеціальне обладнання для пацієнтів лікарні – конвекційну систему обігріву WarmTouch Model WT-5700. Дана система обігріву призначена для профілактики та лікування гіпотермії, наприклад, у хірургічних хворих, пацієнтів у передопераційному періоді, вагітних жінок під час епідуральної анестезії, а також будь-яких пацієнтів, які відчувають дискомфорт від холоду в умовах інтенсивної терапії», – йдеться у тексті допису.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *