На Черкащині затримали чоловіка, який до смерті побив пенсіонера

Чоловік допомагав пенсіонеру по господарству та під час спільного вживання алкоголю між ними виник конфлікт під час якого, зловмисник побив господаря. Наразі він перебуває під вартою. Затриманому повідомили про підозру у вчиненні злочину.

23 грудня у селі Перервинці Золотоніського району виявили побитого 74-річного чоловіка. На місці події працювали слідчі Золотоніського районного відділу поліції, оперативники карного розшуку та спеціалісти-криміналісти слідчого управління ГУНП в Черкаській області.

Опитавши сусідів та місцевих мешканців, оперативники встановили та затримали особу, причетну до побиття потерпілого. Ним виявився 59-річний місцевий житель, який допомагав пенсіонеру по господарству.

Як з’ясувалось, у будинку загиблого між п’яними чоловіками виник конфлікт та бійка. Від завданих тілесних ушкоджень літній чоловік помер.

Наразі правопорушник затриманий у процесуальному порядку. За вчинення злочину, передбаченого ч. 2 ст. 121 Кримінального кодексу України (умисне тяжке тілесне ушкодження), під процесуальним керівництвом прокуратури затриманому повідомили про підозру.

За таке правопорушення передбачено покарання до 10 років позбавлення волі. Вирішується питання про обрання підозрюваному міри запобіжного заходу.

За інформацією пресслужби поліції Черкаської області

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *