У святкові дні в Умані військовим і волонтерам покажуть таємничі підземелля Василіанського монастиря

У переддень головного свята України в Умані для містян і гостей міста проведуть низку цікавих екскурсій. 23 серпня там відбудеться квест-екскурсія по центру Умані, а 23 і 24  волонтерам та військовим покажуть підземелля Василіанського монастиря.

Повідомлення про цікаві зпаходи для містян та гостей міста з’явилось на офіційній сторінці Уманської міської ради у мережі «Фейсбук»

Так, квест-екскурсію «Від Двірцевої до Незалежності: історія однієї вулиці» на захопливу прогулянку однією з найстаріших вулиць міста і знайомство з видатними особистостями та визначними обʼєктами історичного середмістя Умані, запрошує «Умань туристична». Екскурсія безкоштовна. Відбудеться у пʼятницю 23 серпня. Початок о 15.00

Реєструватись за посиланням: https://docs.google.com/…/1yCuovX0gSUpGHgmncj…/edit або протягом робочого часу у відділі туризму Уманської міської ради за тел. (04744) 3-09-39.

Тим часом з нагоди дня Прапора та Незалежності України, 23 та 24 серпня з 12:30, ДІАЗ «Стара Умань» проводитиме  безкоштовні, комплексні екскурсії туристичними маршрутами підземелля Василіанського монастиря та виставковими залами заповідника для військовослужбовців ЗСУ та волонтерів. Набирають групу до 25 осіб. Для попереднього запису на екскурсії, просимо звернутися за номером +380932121099.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *