200 кілограм манної каші подарували маленьким українцям з Черкас

Манну кашу їстимуть дітки, якими опікується Черкаський Центр допомоги БО «БФ «Хрещатик Сіті». 200 кілограмів цього продукту волонтерам передала заступниця міського голови Черкас Марина Гаркава.

Про це журналістам «City News» повідомила очільниця БО «БФ «Хрещатик Сіті»  Інна Бандура.

– Центр допомоги вагітним жінкам і мама, які виховують дітей до двох років щиро дякує заступниці міського голови Черкас Марині Гаркавій за її активну позицію щодо надання допомоги людям, які через війну змушені були покинути рідні домівки. Марина Гаркава – постійний партнер Центру допомоги БО «БФ «Хрещатик Сіті». Сьогодні ж вона збільшила запаси Центру, надавши 200 кілограм манної крупи, яка дуже потрібна для дітей, – розповіла Інна Бандура.

БО «БФ «Хрещатик Сіті» (раніше називався – «Пункт благодійної допомоги «Хрещатик Сіті») працює з початку нового вторгнення окупаційних військ рф в Україну, і як волонтерська структура вже здобув авторитет в Україні і далеко за її межами. Заснувала і очолила волонтерську організацію керівник ТРЦ «Хрещатик Сіті» Інна Бандура.

Нині вказана волонтерська структура продовжує допомагати українській армії, працюючи у форматі запитів та опікується діяльністю Центру допомоги вагітним жінкам та мамам дітей віком до двох років. На обслуговуванні БО «БФ «Хрещатик Сіті» зараз перебуває понад 150 переселенок та черкащанок, що потребують допомоги.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *