До двадцяти протоколів щомісяця складають у Черкасах щодо тих, хто викидає сміття деінде

Існування стихійних сміттєзвалищ залишається актуальною проблемою для Черкас. Щомісяця проти порушників у Черкасах складають до двадцяти протоколів.

Про це Черкаська міська рада поінформувала на офіційній сторінці у «Фейсбук»:

«Проблема стихійних сміттєзвалищ залишається актуальною для Черкас. За місяць працівники управління інспектування складають до двох десятків протоколів на таких порушників Правил благоустрою міста. «Учора на вул.Руставі у Черкасах на «гарячому» упіймали чоловіка, який складував будівельне сміття у невизначеному місці, а саме на зеленій зоні біля контейнерного майданчика. На громадянина за участі свідків складено протокол про адміністративне правопорушення. Свою провину він визнав, сміття відразу прибрав. Проте протокол підписувати відмовився. Йому загрожує штраф від 340 до 850 гривень. Відповідне рішення має ухвалити адмінкомісія», – пояснив заступник начальника управління інспектування Євген Моргонюк».

Найпроблемнішими частинами міста щодо утворення стихійних сміттєзвалищ і несанкціонованого складування відходів, як запевняють парцівники міської муніципальної інспекції є в’їзди у місто.

«Кожне стихійне сміттєзвалище – це наслідок байдужості та недбалості окремих громадян. Дотримуватися встановлених правил мають всі без виключення. А в разі порушення – нести за це відповідальність. Тільки так ми зробимо наше місто чистим і комфортним для життя», – зазначають в управлінні інспектування».

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *