У Черкасах піднімають бойовий дух патріотичними харчами – “Булка Бандерівська”
Ковбаса “Смерть москалям”, “Булка Бандерівська”, лимонад “Чорнобаївка” – черкаськві виробники підімають бойовий дух українців через продукти з патріотичними назвами.
Як з’ясували журналісти «City News», черкащани не лише на фронті україно-московської війни, але й у тилу вигадують нові способи протистояти ворогу і надихати українців на опір окупантам.
Протягом кількох місяців виробники черкаської харчової промисловості вивели на ринки та прилавки продукцію з патріотичними назвами.
Так у торгівельній мережі з’явився лимонад та ситро “Чорнобаївка”, що його почали виготовляти у Черкасах.
Місцевий м’ясокомбінат налагодив випуск ковбаси “Смерть москалям”, а черкаські пекарі недавно виклали на прилавки “Булку Бандерівську”, яка виникла як наслідлок “декомунізації” “Булки кунцівської”, яку у колишньому СРСР випускали з 1940 року.