«Таунхауси біля «Соснового Бору» – шанс вигідно придбати у Черкасах комфортне житло у лісі поблизу Дніпра

Можливість здійснити мрію про затишне сімейне гніздечко нині з’явився у черкащан, які бажають придбати для родини комфортне житло. На своїх власників чекають дев’ять осель, із якісних, екологічно чистих матеріалів, у таунхаузі, що розташований у Черкасах, у сосновому бору неподалік Дніпра. Кожна має три поверхи включно із капітально утепленою мансардою та затишний внутрішній дворик із терасою, на яку аж проситься облаштування оригінального  саду (майже як у цариці Семіраміди). На загальній, закритій для сторонніх території є парковка, зона відпочинку і спортивний та дитячий майданчики. На обох в’їздах  автоматичні ворота. І все це за прийнятну ціну від  забудовника без будь-яких посередників. А ще покупець отримує право на пільговий кредит у банку на купівлю цієї оселі та безкоштовний дизайн-проєкт у подарунок від забудовника.

Що ж пропонує забудовник потенційним покупцям з’ясовував журналіст «City News».

Знайти згаданий таунхаус виявилось простіше простого.  Щойно зданий в експлуатацію об’єкт житлової забудови знаходиться за адресою вул.Дахнівська 10, що по автодорозі у напрямку Канева. Він розташований у елітному мікрорайоні Черкас – Соснівці неподалік парку «Сосновий Бір».

Вигідність і зручність місця видно одразу. Поряд зупинка міського автотранспорту, кілька закладів торгівлі, разом із магазином «Лісовий», а також ресторан «Едем».

Екскурсію по території «Таунхауси біля «Соснового Бору» провів прораб будівництва Сергій Шуляк.

– Про переваги місця розташування нашого таунхаузу та про облаштовану внутрішню територію, говорити вже, мабуть, зайве. Ви все й так бачите. Тому розповім про ті переваги, які на перший погляд не видно.

– Це ж про які?

–  Матеріали з яких споруджено таунхауз.

– А що у них незвичного?

– Та все звичайне, але якісне і екологічне. Гасло  нашого будівництва – це якість, екологічність та безпека. Всі будівельні матеріали якісні. Всі несучі стіни із червоної цегли. Мабуть, всі давно знають, що глина – це найекологічніший матеріал. Червона цегла – не що інше як випалена глина. Такі стіни міцні, надійні, безпечні, природні і не шкодять здоров’ю. Перекриття між поверхами – залізобетонні. Залізобетон – це надійність і довговічність. На відміну від дерев’яних, залізобетонні перекриття не бояться вогню чи вологи, не гниють, не пліснявіють. Бетон не вражає грибок, його не їсть шашіль і будь-яка інша комаха. Також він достатньо екологічний матеріал. І до того ж міцнющий як камінь. Перекриття з залізобетону – ідеальна основа як для підлоги так і стелі. Далі про утеплення. Всі стіни утеплені не пінопластом, а мінеральною ватою. Вона дорожча за пінопласт, проте вогнестійка. Пінопласт навпаки – легкозаймистий матеріал, який при пожежах до тла згорає навіть тоді, коли його укладено між стінами будівлі. У пінопласті заводяться миші, які потім його гризуть.

– А що Ви скажете про самі помешкання?

– Всі оселі, а їх тут дев’ять, мають три рівня. Перший поверх – кухня-студія. Тут є можливість облаштувати камін. У комірчині під сходами можна облаштувати туалет. Другий поверх – дві спальні і сан вузол. Третій – капітально утеплена 10 сантиметровим шаром мінеральної вати з гідро і паробар’єрами мансарда. Тобто. Це теж жила площа де можна облаштувати повноцінну кімнату. Житло оснащене якісними вікнами і дверима. Ще однієї «родзинкою» осель є ізольовані території для внутрішніх двориків, які має кожна з них. Через ті дворики наскрізно проходить височенька тераса, на якій хто захоче  може створити свій аналог легендарних «висячих садів Семіраміди». Як кажуть, фантазія і кмітливість рулить. Тож, ця оселя, як на мене ідеальний варіант комфортного житла для родини.

Тож «Таунхауси біля  «Соснового Бору»:

Власна закрита територія з відеоспостереженням, дитячим та спортивним майданчиками.

Простора загальна зона відпочинку для сімейних зустрічей і прогулянок на свіжому повітрі у дворі.

Тротуари, парковки і проїзди вимощені плиткою.

Автоматичні ворота. Можливість встановлення у оселі каміна.

Міські комунікації (вода, каналізація, електрика, інтернет).

При будівництві використано якісні матеріали. Несучі стіни з червоної цегли, перекриття – залізобетонні плити, облаштовано бетонні міжповерхові сходи. Є місце для парковки авто та власний затишний дворик.

Змога втілити мрії про комфортне життя в місті,  насолоджуючись шумом дерев та співом птахів.

Дизайн-проєкт в подарунок!!!

Варіанти площі приміщень:

110 кв.м. (85000 у.о) та 105 кв.м. (81000 у.о) із затишним мансардним поверхом.

Перегляд в будні дні з 9 до 17 години за попереднім записом у відділі продажу (тел. 0986440062) за адресою м.Черкаси, вул. Дахнівська, 10 (біля ресторану «Едем»).

Довідка «City News»

Таунхаус. Так у середньовіччі називали міську резиденцію представника аристократії. Будинки могли стояти окремо, але частіше їх будували в ряд, стіна до стіни. Цей стиль виник у Європі в 16-му столітті.

У сучасному розумінні таунхаус – це будинки-квартири для декількох сімей, сполучені в один корпус. Зазвичай це низькоповерхові будівлі заввишки до 4-х поверхів часто із внутрішньою територією і індивідуальними двориками, що вигідно відрізняє їх від квартир. Таунгауз має власний  вихід на вулицю, а сполучення квартири з вулицею йде через внутрішні сходи й коридори загального користування.

Забудова цього стилю надзвичайно поширена у Європі, США, а віднедавна в Україні, у тому числі й Черкасах.

Володимир Лимаренко-Полянський

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *