У Черкасах триває епопея оскандаленої стели

У Черкасах знову заговорили про встановлення стели «Я люблю Черкаси», яку у свій час розкритикували громадські активісти.

За повернення на баланс підприємства «Дирекція парків» багатостраждальної стели «Я люблю Черкаси», сьогодні проголосували члени Черкаського міського виконавчого комітету.

– Було усне доручення міського голови Черкас про необхідність встановлення стели. Але встановити її, поки вона знаходиться на балансі у іншого підприємства, ми не можемо. Окрім того, як мені підказують фахівці, при її виготовлені мали місце порушення норм ДБН, у тому числі щодо вітростійкості, тому перед тим, як її встановити, необхідно ще буде провести відповідні експертизи, – пояснив журналістам City News директор КП «Дирекція парків» Сергій РУБАН.

Історія встановлення стели «Я люблю Черкаси», виготовлення якої коштувало міському бюджету близько 300 тисяч гривень, триває вже п’ятий рік. Спочатку її хотіли встановити на Пагорбі слави, але ідею розкритикували громадські активісти. Потім міські чиновники думали нею прикрасити парк «Сосновий бір», і ще пізніше «Долину троянд», але ні того ні іншого разу щось знову не стулилось. Ну а сама стела перетворилась на об’єкт скандалу. Тим часом стелу передали на баланс КП «ЧЕЛУАШ», але підприємство так її і не забрало, тож вона й далі припадає пилом у КП «Дирекція парків». Сьогодні ж стелу знову передали на баланс КП «Дирекція парків». Безкінечна історія?

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *