Театральний мітинг: як у Черкасах підтримували «Гончаренко центр»

«Украдений Центр»: у Черкасах відбувся мітинг на підтримку роботи «Гончаренко центру Черкаси». Протестувальники вимагали скасувати вимоги обласної ради щодо закриття громадської установи, в якій проводять безкоштовні заняття з англійської мови для дітей та дорослих. Про це повідомляє нардеп Олександр Гончаренко (https://www.facebook.com/alexeygoncharenko)

Мітинг влаштували біля театру ім. Шевченка, де й розташований «Гончаренко центр».

  • Щойно завершився перший театральний мітинг на підтримку нашого

«Гончаренко центру». Ми почали працювати у Черкасах два тижні тому. За цей час щотижня близько 200 черкащан відвідує наш культурно-освітній простір. Працюють групи англійської мови для дітей, школярів та дорослих, працює школа фінансової грамотності, школа астронавта, еко школа, курси вокалу, курси української мови. Готуємо до відкриття кілька нових цікавих проектів, – зазначає нардеп.

Утім, за словами Гончаренка, місцева влада в цьому не зацікавлена.

«Владі не цікаво, щоб діти мали доступ до безкоштовної та якісної освіти. Вони безпідставно вимагають нашу команду покинути приміщення. Що ж, цей факт багато що про них говорить. Але ми не здаємося, бо успіх наших дітей – це успішне майбутнє наших міст і нашої країни!», –  каже Гончаренко.

Нагадаємо, на вимогу голови обласної ради Анатолія Підгірного «Гончаренко центр Черкаси» хочуть закрити. У відповідному документі йдеться, що наразі театр ще не набув права на використання відновленого після пожежі 2015-го року приміщення. А тому поки що не має права укладати ні з ким договори про співпрацю, в яких передбачено використання приміщення театру.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *