ЧНУ підписав меморандум із Державною податковою службою України

Меморандум про співпрацю між Черкаським національним університетом імені Богдана Хмельницького та Державною податковою службою України підписали ректор ЧНУ Олександр Черевко та голова ДПС Олексій Любченко, про це повідомляється на сайті закладу www.cdu.edu.ua

Мета співпраці — сприяння професійному розвитку студентів, обмін досвідом, розробка та реалізація освітніх проєктів для підвищення компетенцій працівників органів ДПС, спільне напрацювання ініціатив для вдосконалення законодавства з питань податкової справи, залучення провідних спеціалістів органів ДПС до участі в проведенні викладацької діяльності, створення умов для проходження практики і стажування студентами й викладачами, проведення профорієнтаційної роботи та інше.

«Державна податкова служба стала ще одним центральним органом влади-партнером ЧНУ. Договорами й меморандумами закріплена наша співпраця з міністерствами оборони та юстиції України. Переконаний, це значно поліпшує якість підготовки фахівців та сприяє їхній затребуваності на ринку праці, — наголосив Олександр Володимирович.

Сподіваємося, що ця співпраця слугуватиме підставою для залучення молодих і вмотивованих спеціалістів до роботи в ДПС України та набуття ними практичного досвіду і професійного зростання». 

Джерело: Пресслужба Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького



Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *