На Черкащині з’явився перший лісовий клас

Облаштований просто неба клас з’явився у Смілянській спеціальній школі. Вже є парти з лавами на дванадцять учнів, повідомляє пресцентр ДП «Смілянський лісгосп».

Директор освітнього закладу Сергій Шамрай говорить: «Дуже добре, що є люди і підприємства, до яких можна звернутися за допомогою. Так і цього разу. Про потребу повідомили ДП «Смілянське лісове господарство». Вони не вперше виручали: то твердим паливом, то подарунками для дітвори. І нині не відвернулися. Директор підприємства Юрій Сегеда дав розпорядження і нові учнівські знаряддя у нас на подвір’ї». А ми притримуємося сталої думки: «Це складова соціальної відповідальності підприємства, а сама відповідальність – елемент свідомості як керівництва, так і трудового колективу. Тому, якщо отримуємо звернення про потребу і вона може бути задоволена в межах нашої компетенції, чом би й ні?»

Крім того, очільник лісгоспу Юрій Сегеда додає: «Важко відмовити дітям, тим паче в період, який максимально переповнений любов’ю до них . Нещодавно ж відбувся День захисту дітей. От ми захищаємо їх так». Цьогоріч у Смілянській спеціальній школі навчання завершиться аж сімнадцятого червня, тому діти вже встигли випробувати новинки на практиці. Кажуть, гарно реалізована ідея. На свіжому повітрі куди краще засвоювати матеріал. Та й варто враховувати нинішній епідеміологічний стан. В період пандемії, спричиненої COVID-19, навчання під відкритим небом все ж корисніше і безпечніше, ніж у задушливих класах.

Джерело: http://smilalis.com.ua/

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *