Що чекає на черкащан на цьому тижні

23 червня – «Книжковий Арсенал» у Черкасах

Х Міжнародний фестиваль «Книжковий Арсенал» відкриє своє Посольство в Черкаській обласній універсальній науковій бібліотеці імені Тараса Шевченка.

Події триватимуть з 23 по 27 червня.

Бібліотека стане майданчиком обговорення та натхнення новими ідеями з міжнародного та локального контексту для працівників та відвідувачів бібліотеки. 

Джерело: Управління культури та охорони культурної спадщини Черкаської ОДА

23 червня – «Заряджайся спортом»

23 червня об 11.00 Відділення НОК України в Черкаській області запрошує всіх бажаючих на «Олімпійську зарядку», що відбудеться на головному стадіоні міста Черкаси. Презентуватиме зарядку Анастасія Ісаєнко – майстер спорту України зі спортивної аеробіки, член збірної команди України, неодноразова чемпіонка України та міжнародних турнірів, учасниця перших Європейських ігор м. Баку (Азербайджан).

Джерело: Департамент освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради 

27 червня – Ігри Нескорених

На «Черкаси-Арені» 27 червня відбудуться Всеукраїнські Ігри Нескорених з таких видів спорту: штовхання ядра, метання диску, біг 100, 400, 1500 м, велоспорт, пауерліфтинг та веслування на тренажері (1 хв та 4 хв).

Інша частина змагань пройдуть у Кривому Розі з таких видів спорту: плавання (50 м вільним стилем, 50 м брасом, 50 м на спині, 50 м батерфляєм, 100 м вільним стилем) та стрільба з лука (класичний лук початківці, класичний лук просунуті, блочний лук).

Взяти участь у Іграх Нескорених Черкаси та Ігри Нескорених Кривий Ріг мають можливість ветерани та діючі військовослужбовці Збройних сил України, Національної гвардії України, Державної прикордонної служби України, Національної поліції України, Служби безпеки України, а також добровольчих формувань, які були поранені, травмовані або захворіли під час або внаслідок виконання службових обов’язків.

Джерело: Департамент освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *