Співробітники Черкаського інституту пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля долучились до тренувань в аеропорту «Бориспіль»

23 червня на території Державного підприємства міжнародного аеропорту «Бориспіль» відбулися учбові тренування працівників аварійно-рятувальної команди аеропорту.

На тренуваннях були присутні і 20 співробітників Черкаського інституту пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля НУЦЗ України.

Тема навчань: «Перевірка готовності та оснащеності аварійно-рятувальної команди ДП МА «Бориспіль». Евакуація пасажирів і екіпажу з аварійного повітряного судна. Рятування людей в умовах пожежі та задимленості на борту аварійного ПС. Способи надання першої медичної допомоги потерпілим внаслідок авіаційної події і порядок їх евакуації до лікувальних закладів».

Проведення таких заходів – це чудова можливість для практичного відпрацювання навичок у ситуаціях, наближених до реальних. Після тренувань викладачі інституту зможуть застосовувати здобутий досвід у підготовці майбутніх фахівців Служби порятунку.

Джерело: https://ck.dsns.gov.ua/

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *