Уманські патрульні затримали BMW, яке рухалось із швидкістю 204 км на годину

Уманські патрульні затримали BMW, яке рухалось із швидкістю 204 км на годину

204 км на годину – саме таку швидкість зафіксував екіпаж поліцейських взводу патрульної поліції в місті Умань під час вимірювання швидкісного режиму на автодорозі М05 Київ-Одеса. Вимогу інспектора поліції про зупинку водій BMW, звісно, проігнорував. Про це повідомляє Патрульна поліція Черкаської області.

BMW рухалось на великій швидкості, на проблискові маячки та звукову сирену з неодноразовими вимогами про зупинку керманич не зважав. Автогонщика вдалося зупинити лише на стаціонарному посту поліції автодороги М05 біля Умані. Чоловік з ознаками наркотичного сп’яніння від проходження огляду відмовився. Під час поверхневої перевірки у одного з пасажирів патрульні виявили згорток з, ймовірно, наркотичною речовиною.

Поліцейські викликали на місце слідчу групу для встановлення обставин події. На водія BMW патрульні склали ряд адміністративних матеріалів, а саме:

– протокол за ч.1 ст.130 (Керування в стані сп’яніння) КУпАП, 17000 грн.;

– протокол за ч.1 ст.122-2 (Невиконання водіями вимог про зупинку) КУпАП, 153 грн.;

– постанова за ч.4 ст.122 (Перевищення встановлених обмежень швидкості руху більш як на 50 км/год) КУпАП, 1700 грн.;

– постанова за ч.8 ст.121 (Керування водієм транспортним засобом, щодо якого порушено обмеження, встановлені Митним кодексом України) КУпАП, 8500 грн.;

– протокол за ч.5 ст.122 (Порушення, що спричинили створення аварійної обстановки) КУпАП, 1445 грн.

Джерело: http://patrol.police.gov.ua/

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *