Організована група наркоторговців вже на лаві підсудних

Черкаською обласною прокуратурою скеровано до суду обвинувальний акт стосовно 4 членів організованої групи за фактом виготовлення з метою збуту, перевезення, зберігання психотропної речовини в особливо великому розмірі та збуту цієї речовини на території Черкащини (ч. 3 ст. 307 КК України).

Місцевий безробітній організував та очолив злочинну групу з метою збуту амфетаміну на території м. Черкаси та м. Канів. За допомогою спеціального обладнання та сировини двоє чоловіків виготовляли психотропні речовини – амфетамін та мефедрон у великій кількості. Виготовлену продукцію вони фасували та перевозили до помешкання одного із обвинувачених, де і відбувався збут. Гроші, отримані від продажу, ділки вкладали в «бізнес».

У обвинувачених під час обшуку було виявлено та вилучено психотропні речовини в особливо великих розмірах, електронні ваги, ложки та інші предмети із нашаруванням порошкоподібної речовини та інші предмети злочинної діяльності.

В помешканні організатора злочинного угруповання та в гаражному приміщенні, яке він орендував, виявлено обладнання та сировину, призначені для виготовлення психотропних речовин, зокрема, скляна плоскодонна колба, холодильники, саморобні механічні мішалки, гофрований шланг із пластиковою кришкою, а також прекурсори в особливо великих розмірах.

Відносно 3 обвинувачених судом обрано запобіжний захід у вигляді утримання під вартою.

Діяльність організованої групи припинена працівниками обласної прокуратури спільно з оперативними співробітниками УСР в Черкаській області ДСР НП України та слідчого управління ГУНП в Черкаській області.

Джерело: https://chk.gp.gov.ua/ua/index.html

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *