У Черкасах готуються відкрити завод із виготовлення електрокабельної продукції: студентів ЧДТУ вже запросили до співпраці

У межах нещодавно підписаної угоди про співпрацю Черкаського державного технологічного університету та Черкаського міського центру зайнятості, а також з метою реалізації проєкту «Вчись, працюй, живи на Черкащині», українське представництво міжнародної компанії Aptiv —  Aptiv Service Ukraine влаштувало Ярмарок вакансій для студентів та випускників єдиного технологічного закладу вищої освіти регіону.

Сьогодні Aptiv – один із лідерів із виробництва електричних систем, обладнання та комплектувальних для автомобілів відомих брендів, зокрема Volkswagen, BMW, Renault, Fiat, Porsche, Audi.

 В Україні компанія вже має три заводи у Вінниці, Чернівцях та Івано-Франківську, які виготовляють електрокабельну продукцію, а до кінця року інвестори планують запустити виробництво і в Черкасах. 

За словами, директора заводу Флорін Лезеу, відкриття нового заводу у Черкасах здійснюватиметься двома етапами: на першому планують створити 300 нових робочих місць, а на другому, упродовж року, планується набір до 2000 співробітників із подальшою можливістю збільшення штату до 4000 працівників.

Джерело: https://chdtu.edu.ua/

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *