«Хвилинка доброти»: у середмісті Черкас безкоштовно роздавали одяг

Жіночі блузи, піджаки, спідниці та дитячі сукні: сьогодні в Черкасах на площі ТРЦ «Хрещатик-Сіті» відбулася доброчинна акція “Хвилинка доброти”. Ініціювала подію Інна Бандура.

Якщо ти можеш зробити бодай крихту чогось, що потрібно людям, то це ж не важко. Я просто хочу показати, що торгівельний центр — це не тільки місце, де люди можуть витрачати гроші, а можуть прийти й взяти участь у соціальному проекті. Адже, вважаю, треба пріоритети зміщувати на соціальний напрямок, – каже організаторка.

Жінка  безкоштовно роздавала свої та дитячі речі. Переповідає: речей щороку збирається багато, тому, аби не викидати їх у смітник, вирішила поділитися з іншими. Увесь одяг в ідеальному стані, деякий – жодного разу не був одягнений.

Раніше жінка віддавала речі у спеціальні контейнери для одягу. Та згодом, коли їх прибрали, знайшла альтернативну – благочинність.

Таку подію Інна Бандура зробила вперше. Утім, каже, точно не востаннє. З часом, коли про неї дізнається більше людей, планує залучати до цього й інших доброчинників, аби побільше людей обмінювалось одягом.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *