Барбекю за 2 мільйони гривень: як чоловік смажив шашлик вихлопом Lamborghini

Молодий і безтурботний власник Lamborghini з Китаю отримав свої п’ять хвилин онлайн-слави. Він вирішив, що було б забавно використовувати супергарячий вихлоп спорткара Lamborghini, щоб підсмажити шашлик зі свинини. Інформує Ukr.Media.
Сам господар спорткара, ім’я якого невідоме, виступив у ролі кулінара і влаштувався позаду машини, озброївшись шампуром з м’ясом. У цей момент його друг сидів за кермом Lamborghini і натискав на газ.
Але спорткар не витримав такого ставлення до себе, і його система охолодження двигуна наказала довго жити. Через те, що горе-блогери не давали двигуну охолонути, цистерна з рідиною вибухнула, і спортивний автомобіль поглинув білий дим.
Лише після цього господар вирішив, що шашлик готовий, і відійшов від вихлопної труби. Але поломка авто зовсім не засмутила друзів. Вони продовжували сміятися навіть тоді, коли заштовхували Lamborghini на евакуатор.
Але чи було господареві так само весело після того, як він почув ціну ремонту, невідомо. Вартість лагодження Lamborghini оцінили приблизно в 500 тисяч юанів (2 мільйона гривень). Це робить шашлик, можливо, найдорожчим в історії.

Джерело ukr.media

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *