Автомобілісти ЧДТУ привезли в Черкаси два кубки зі всеукраїнських автоперегонів

10 липня 2021 року в Дніпрі відбулися автоперегони XXIV AUTO FEST PICNIC RALLY, присвячені 30-річчю незалежності України, участь у яких взяла і команда студентів кафедри автомобілів та технологій їх експлуатації факультету комп’ютеризованих технологій машинобудування та дизайну Черкаського державного технологічного університету. 

Екіпаж у складі студентів: штурмана Євгена Лук’яненка, пілота Дмитра Демерлія та механіка Василя Бандури, змагався у категорії «Classic» та подолав перший етап перегонів із найкращим часом, обійшовши 13 інших автівок різних класів. 

Головна інтрига ралі полягала в тому, що маршрут траси хлопці отримали лише перед стартом, а середня швидкість руху задавалася з урахуванням дотримання правил дорожнього руху. 

За результатом проходження усіх трьох етапів ралі автомобілісти ЧДТУ посіли сьоме місце. 

З перегонів XXIV AUTO FEST PICNIC RALLY команда ЧДТУ привезла до Черкас два переможні кубки — за проходження траси з найкращим часом на першому етапі та за звання «краща автівка в категорії ЗАЗ». Окрім цього, екіпаж Черкаського державного технологічного університету запросили взяти участь у автоперегонах, які проходитимуть у Дніпрі вже у жовтні. 

Джерело: https://chdtu.edu.ua/

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *